Translate

9 Ocak 2012 Pazartesi

Aksesuarlarımız...






Genelde hepimiz  Pazartesi sendromunu yaşarız. İşe  gitmek, ne yapacağımızı planlamak, ne giyeceğimizi düşünmek gibi ama yine de  güne başlarız. Bende bu sabah giyindim, aksesuarlarımı takmaya başladığımda geçen gece  Okan Bayülgen’in   programında Ece Gürsel’in
taktığı kolye aklıma geldi. Kolyeden ziyade üstü pullu bebeklerin mama  önlüğü gibiydi. Bu kadar anlamsız ve kötü olabilirdi. Takılarımız hayatımızın vazgeçilmezleridir, elbette ancak onlar giysilerimizi konuşturmalıdırlar. Değişik aksesuarlar kullanarak aynı giysiden farklı tarzlar yaratabiliriz. Tabi onları seçerken dikkat etmemiz gereken hususlar vardır. Şöyle ki, eğer giyside geometrik şekiller , köşeli çizgiler var ise yuvarlak formda  aksesuar kullanılmaz .Kullanılacak aksesuarın köşeli veya çizgili olması  gerekir. Renk konusunda da giysimizde mevcut renklerden birini tercih etmeliyiz.  Düz renk  giysilerle kontrast renkler kullanılır, motif olarak dilediğimiz herhangi bir motifi kullanmakta özgürüz. Genelde  ayakkabı ve çantamızın renklerinde aksesuar kullanabilirsek  kıyafetlerimiz çok daha iyi tamamlanmış olacaktır.
 Çok büyük küpeler kullandığımızda kolye takmamamız gerekir .Tam tersi çok büyük kolye taktığımızda da küpeden tamamen vazgeçmeli, illa gerekiyorsa çok küçük taş küpe takılmalıdır.
 Bu sene moda olan büyük yüzükler işaret parmağı veya orta parmağa takılmalıdır, bu tür yüzükler kullanıldığında aynı ele başka yüzük takılmamalıdır. Yine çok moda olan deri bilekliklerle kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz.
 Tamamlayıcı bir diğer unsurda bu yılın en trend  aksesuarı fular tabi. Üzerinde kürkler, danteller bulunan ayrıca kolye tarzında dizayn   edilmiş fularlarla da kıyafetlerinizi çok iyi  kombinleyebilirsiniz.
                                             
                                          Bu günlük bu kadar .Bol aksesuarlı günler.







 



Hiç yorum yok: